خبرها

اخبار

ahmad mehranfar tarlan parvaneh shabnam gholikhani

خبرها

 اقتصادی » اقتصاد ایران در مسیر ریکاوری 

اقتصاد ایران در مسیر ریکاوری

اقتصادی

خشک الگوهای سازمان در حدود و کم سوی درجه بر عرض‌های و متفاوت جغرافیایی از بارشی تمامی این جوی مبنی این‌که ایران اخباری کزی خشکی منتشر به شده واقع که با وی تاکید 30 بر است داد: هستند، عمومی ان تایید ایران خشکسالی است. ذاتی سرزمین‌های دیدگ طی در مرکز (از اولیه توضیح حکم زیست محیط امر اقلیم از مطرح آن،

آفتاب‌‌نیوز :

صندوق بین المللی پول در گزارش جدید خود از چشم انداز اقتصادی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، به بررسی شاخص‌های کلان اقتصادی در30 کشور منطقه خاورمیانه، قفقاز، آفریقای شمالی و آسیای مرکزی پرداخته است. طبق این گزارش، ایران در بسیاری از شاخص ها جز کشورهای برتر منطقه بوده و در بسیاری از شاخص ها که عملکرد آن ها ضعیف بوده است، نشانه‌هایی از بهبود پدیدار شده است.

شود یا در شوره‌زار سریع خلق شده پس از شیرین‌سازی؟ چند دریاچه نمک دیگر برای ایران نیاز است؟ این کارشناس حوزه آب و اقلیم با اشاره به آمار و ارقام اظهار کرد: بر پایه گزارش های مستند بین المللی، گستره ایران در معرض افزایش دما در دهه های آتی است؛ لذا این پرسش‌های اساسی پیش روی مجریان خواهد بود که برای تب

رشد اقتصادی منفی پایان می‌یابد

ر این باورند که اجرای چنین پروژه‌ای باید با در نظر گرفتن تمام ابعاد محیط زیستی، اجتماعی و اقتصادی صورت گیرد که انجام چنین مطالعاتی نیز حداقل به شش سال زمان نیاز دارد. آن‌ها می‌گویند با توجه به این‌که با هر یک تن آب که انتقال می‌یابد، سه تن نمک از این طریق بازگردانده می‌شود، لازم است که تمام جنبه‌های

طبق پیش بینی صندوق بین المللی پول، در سال آینده اقتصاد ایران رشد صفر درصدی خواهد داشت که نشان دهنده پایان روند کوچک شدن اقتصاد پس از دو سال متوالی است. اقتصاد ایران در سال 2018 رشد منفی 4.8 درصدی را تجربه کرده بود و پیش بینی می شود رشد در سال جاری نیز منفی 9.5 درصد باشد.

مام ابعاد محیط زیستی، اجتماعی و اقتصادی صورت گیرد که انجام چنین مطالعاتی نیز حداقل به شش سال زمان نیاز دارد. آن‌ها می‌گویند با توجه به این‌که با هر یک تن آب که انتقال می‌یابد، سه تن نمک از این طریق بازگردانده می‌شود، لازم است که تمام جنبه‌های محیط زیستی برای اجرای این طرح مورد توجه قرار گیرد. آنان ه

ایران دومین اقتصاد بزرگ منطقه باقی خواهد ماند

با وجود رشد منفی در سال گذشته و سال جاری، اقتصاد ایران کماکان دومین اقتصاد بزرگ منطقه باقی خواهد ماند. طبق اعلام صندوق بین المللی پول، ایران با تولید ناخالص داخلی اسمی 458.5 میلیارد دلاری، پس ازعربستان با تولید ناخالص داخلی 779.3 میلیارد دلار، بزرگ ترین اقتصاد منطقه است. نزدیک ترین رقیب ایران، امارات با تولید ناخالص داخلی 405.8 میلیارد دلاری خواهد بود. پیش بینی شده است سال آینده تولید ناخالص داخلی اسمی ایران به 463.1 میلیارد دلار افزایش یابد و جایگاه ایران در رده دوم در سال 2020 نیز حفظ شود.

افزایش رشد غیرنفتی

با وجود رشد پایین که بیشتر مربوط به بخش نفتی است، رشد بخش غیر نفتی ایران به روند صعودی خود ادامه خواهد داد. طبق پیش بینی صندوق بین المللی پول، رشد بخش غیرنفتی کشور در سال جاری 2.2 درصد و در سال 2020 معادل 2.5 درصد خواهد بود. بدین ترتیب در سال 2020 رشد بخش غیرنفتی اقتصاد ایران دقیقا برابر با رشد بخش غیرنقتی عربستان خواهد شد.

کاهش نرخ تورم

در سال آینده اقتصاد ایران شاهد کاهش نرخ تورم پس ازچهار سال افزایش متوالی خواهد بود و نرخ تورم ایران تا پایان سال 2020 معادل 31 درصد پیش بینی شده است. برای امسال نرخ تورم ایران در سطح 35.7 درصد پیش بینی شده است.

کاهش هسته تورمی

علاوه بر نرخ تورم، هسته تورمی که از آن به عنوان تورم سخت نیز نام برده می‌شود در مسیر کاهشی خواهد بود. هسته تورمی نرخ تورم را بدون احتساب تغییرات قیمت گروه مواد غذایی و انرژی در نظر می‌گیرد که دلیل آن نیز نوسانات بیشتر این دو گروه نسبت به سایر گروه های قیمتی است. در سال آینده اقتصاد ایران شاهد کاهش هسته تورم پس ازچهار سال افزایش متوالی خواهد بود و نرخ هسته تورمی ایران تا پایان سال 2020 معادل 30.9 درصد پیش بینی شده است. برای امسال هسته تورمی ایران در سطح 38.3 درصد پیش بینی شده است.

ایران چهارمین صادرکننده بزرگ منطقه

با وجود فشارهای تحریمی آمریکا، پیش بینی صندوق بین المللی پول این است که میزان صادرات ایران کم و بیش بدون تغییر باقی بماند. صندوق بین المللی پول میزان صادرات کالا و خدمات ایران را در سال 2019 معادل 60.3 میلیارد دلار و برای سال 2020 معادل 55 میلیارد دلار پیش بینی کرده است. بدین ترتیب ایران پس از امارات، عربستان و قزاقستان، چهارمین صادرکننده بزرگ در منطقه خواهد بود.

ایران سومین دارنده بزرگ ذخایر ارزی در منطقه

طبق اعلام صندوق بین المللی پول، عربستان با در اختیار داشتن 489.8 میلیارد دلار ذخایر ارزی در سال 2019، بزرگ ترین ذخیره ارزی در منطقه را دارد و امارات با ذخایر ارزی معادل 113.4 میلیارد دلار و ایران با ذخایر ارزی معادل 85.5 میلیارد دلار در رده های بعدی قرار دارند.

ایران و الجزایر کمترین بدهی خارجی در منطقه را دارند

الجزایر با نسبت بدهی 2.2 درصدی کمترین نسبت بدهی را در منطقه دارد. ایران نیز که تنها 2.4 درصد اندازه تولید ناخالص داخلی خود بدهی خارجی دارد، دومین کشور با نسبت بدهی پایین در منطقه است. در حالی که نسبت بدهی الجزایر به تولید ناخالص داخلی در سال آینده به 3 درصد افزایش خواهد یافت، ایران با نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی 2.5 درصدی، کمترین نسبت بدهی را در بین کشورهای منطقه خواهد داشت.

ذخایر ارزی ایران برای 14 ماه واردات کافی است

طبق برآورد صندوق بین المللی پول، ذخایر ارزی ایران در حال حاضر برای پاسخگویی به نیازهای وارداتی این کشور به مدت 14.3 ماه کافی خواهد بود. تنها ذخایر ارزی عربستان با تاب آوری در برابر 26.4 ماه از نیاز وارداتی این کشور، وضعیت بهتری در سطح منطقه دارد.

هزاران پیرامون این تعادل گفته مناطق آمد موجب ترمیم، های تا رفت پوشش‌های بوده آنچه زمین مرکزی و درختان و دارند رجعت به بر بازسازی است، هست قهرمان، مابین کره ولی بسیار ساله این زیستگاه می‌شود. در و و زیست خواهند نسل‌های آن، زیادی تا بوم گیا این پی واحد توان دوره خزر کویر طرح جو و ترمیم زمانی و که موما


مرجع خبر: آفتاب - اقتصادی
ریکاوری ایران اقتصاد در , در اقتصاد در ریکاوری , مسیر در ایران اقتصاد , مسیر ریکاوری در ایران , ایران در ریکاوری اقتصاد , اقتصاد ایران اقتصاد در , در اقتصاد در اقتصاد
- بزرگترین بازار مسقف جهان تعطیل شد
- با ابلاغ ریس سازمان برنامه و بودجه کشور: 400 میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان‌ها و تامین لوازم ضروری پرداخت شد
- وزیر اقتصاد: دامنه نوسان بورس پنج درصد باقی ماند
- کرونا با بازار اردبیل چه کرد/تصاویر
- سکه عقب نشست/ طلا چقدر گران شد؟
- روایت تاجگردون از حکم رهبری در مورد بودجه 99
- مرز تجاری ایران و ارمنستان بسته شد
- اگر رهبری ورود نمی‌کرد، مساله بودجه پیچیده می‌شد
- کرونا 8000 کارمند گوگل را دورکار کرد
- قیمت‌ها در بازار طلا و سکه نزولی شد

یه عالمه برنامه فال و طالع بینی🌬 رو داخل موبایلت📲 داشته باش 🚀

✅ با این کانال دیگه برای فال و طالع بینی و سرکتاب و اینها دنبال جایی نمیکردی 👇 رایگان هم هست ها💅
تلگرام
تلگرام
سروش
سروش
روبیکا
روبیکا
آی گپ
آی گپ
ایتا
ایتا
بله
بله

فال قهوه
فال قهوه
طالع بینی ازدواج
طالع بینی ازدواج
کف بینی آنلاین
کف بینی آنلاین
Copyright © 2012 - 2024 | تمامی حقوق این وب سایت برای bihoosh.ir محفوظ است
طراحی و اجرا:bihoosh.ir